În ultimul timp am dezertat de la fundație (dau vina pe licență ca de obicei), însă rămân datoare oamenilor interesați de redirecționarea celor 2% către Hospice Casa Speranței. Ei bine, statisticile acestui magnific blog arată că foarte mulți oameni sapă pe net după formularul 230 și caută informații despre Hospice, iar în final poposesc aici, la subsemnata.

Site-ul fundației este mai edificator decât orice aș scrie eu pe blog. Dar trebuie menționat că anul trecut peste 21 000 de români au fost alături fundației în campania 2%. Și le mulțumim din suflet. Cei aproximativ 260 000 euro strânși astfel, reprezintă 17% din bugetul de cheltuieli al fundației în 2010, respectiv asigură cheltuielile organizației pentru două luni. Anul acest luptăm din nou pentru alinarea suferinței celor peste 1700 de pacienți, copii care suferă de cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformații congenitale și adulți care luptă cu cancerul.

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul atașat, care este precompletat cu datele fundației. Formularul completat trebuie depus la Administrația Financiară pana la 15 Mai. În momentul în care se strâng multe formulare în compania dumneavoastră, voluntarii Hospice le pot colecta și depune la Administrația Financiară pentru a vă ușura munca.

Voi atașa atât formularul 230, adresat persoanelor fizice care au obținut venituri din salarii, cât și formularul 200 pentru cei care au obținut venituri și din alte surse (drepturi de autor etc.). Pentru mai multe informații intrați pe site-ul Hospice.

Advertisements