M-am „trezit” târziu, dar timpul se scurge și încă avem nevoie de ajutorul TĂU pentru a asigura în continuare servicii gratuite pacienților cu boli incurabile. Pentru că începând cu 1992 am îngrijit peste 9000 de pacienți adulți și 350 de copii, vrem să ducem această relație mai departe și în noul hospice din București. Ne dorim ca până în vara anului 2013 acesta să fie construit, iar pentru asta trebuie să ridicăm construcția cărămidă cu cărămidă.

Ce poți face TU? Dacă ai venituri doar din salarii, descarcă formularul 230 de aici, iar dacă ai venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc.), descarcă de aici declarația 200. Depune formularul direct sau trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu (lista adreselor) sau contactează-ne la telefoanele: 0268 474 405 (Brașov) sau 021 326 3771 (București).

În paralel cu 2% se desfășoară campania ”Buy a brick” („Cumpără o cărămidă”). Trimițând un mesaj la 859 poți dona 2 euro pentru construirea noului hospice din București. De data aceasta ne bucurăm de sprijinul Media Pro și mai exact o avem susținătoare pe Dana Rogoz, care spune povestea unei tinere bolnave de cancer ce își dorește o viață normală, lipsită de durere.

Ajută-ne și tu să construim un hospice atât de necesar pentru comunitatea bucureșteană!

2% pentru Hospice

Advertisements